Erdoğan: Ne do të vazhdojmë ta zhvillojmë kombin tonë në çdo fushë

Erdoğan: Ne do të vazhdojmë ta zhvillojmë kombin tonë në çdo fushë

Erdoğan: Edhe nëse Evropa dhe Amerika shkatërrohen plotësisht në demokraci dhe ekonomi, ne do të vazhdojmë ta zhvillojmë kombin tonë në çdo fushë