Erdoğan: Hapat e Greqisë do të jenë të rëndësishëm

Erdoğan deklaroi se hapat e Greqisë do të jenë të rëndësishëm për atë se si do të vazhdojë marrëveshja mbi ringjalljen e kanaleve të dialogut.

Erdoğan: Përshpejtimi relativ i arritur për pakësimin e tensioneve dhe funksionalizimin e kanaleve të dialogut duhet të mbrohet me hapa të ndërsjella.

Presidenti Erdoğan zhvilloi takim trepalësh nëpërmjet video-konferencës me kreun e Këshillit Evropian, Michel dhe kancelaren gjermane, Merkel