Erdoğan: Duhet t’i jepet fund krizës që ka filluar në rajon me okupimin e Malësisë së Karabakut

Presidenti i Turqisë, Erdoğan: Edhe një herë e dënoj Armeninë që dje i sulmoi tokat e Azerbajxhanit.

Erdoğan: Turqia do të vazhdojë të qëndrojë pranë Azerbajxhanit miqësor dhe vëllazëror me gjith zemër dhe mundësitë.Erdoğan: Krizës që ka filluar në rajon me okupimin e Malësisë së Karabakut duhet t’i jepet fund.