Ekipet e FSK-së po punojnë në nxjerrjen e dy minatorëve që dyshohet se vdiqën në Minierën e Artanës

Viktimat nga shembja e dheut në Minierën e Artanës, janë dy minatorë të moshës rreth 50-vjeçare.

Minatorët kanë vdekur në horizontin e pestë të Minierës.

Në vend të ngjarjes kanë dalë ekipi i mjekësisë ligjore edhe ekipet e FSK-së që po punojnë në nxjerrjen e trupave tyre në sipërfaqe.

Në Artanë ndodhen edhe ministri në detyrë i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla dhe ministrja në detyrë e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë në Gjilan, ka thënë se ekipet e shpëtimit po punojnë në vendngjarje dhe se pa raport të mjekut, nuk mund të konfirmohet vdekja e dy minatorëve nga Policia.