E lë Kombëtaren e njohur për Kosovën

Hendbollistja e talentuar e skuadrës NFH te Danimarkës Leonora Demaj nga sot edhe zyrtarisht u bë pjesë e Kombëtares së Kosovës pasi plotësoi te gjitha bazat ligjore konfrom Rregulloreve të IHF-it dhe EHF-it.

Leonora sot ishte ne zyrën e FHK-së e kënaqur me rrjedhat mbi kalimin e saj ne radhet e Kombetares, duke u shprehur e lumtur që ju plotesua një ëndërr jetësore, kurse tani është në proces të ndrrimit te klubit te ri, dhe neser udheton urgjent per ne Danimarkë per nenshkrimin e kontrates.

Image