Dy të vdekur dhe 152 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë Veriore

152 raste të reja me virus korona kanë rezultuar nga 1630 teste të bëra në 24 orët e fundit në Maqedoninë Veriore.

 Ndërkohë kanë vdekur dy persona. Për këtë periudhë 24-orëshe 126 pacientë janë shëruar.