A deshiron nje foto te castit? Une jam fotograf i pastrehe (Foto)

Tre shoqet po shkrepnin foto prane nje peme qershie te mbushur me lule.
Nje i pastrehe u afrohet dhe u sugjeron te shkunde pemen teksa shkrepnin fotot.
Fotot ishin realisht shume te bukura nen rrebeshin e petaleve te qershise.
Tre vajzat vendosen ta ndihmojne te pastrehun. I blene nje aparat fotografik te castit, i mesuan si ta perdore dhe i propozuan nje ide per te joshur sa me shume njerez: Te mbaje nje karton mbi te cilin shkruhet:

“A deshiron nje foto te castit? Une jam fotograf i pastrehe. Me ndihmo me 5 paund foton!”