Deputetët nuk e votojnë Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Vetëm 43 deputetë kanë marrë pjesë në votimin e Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike.

Kështu, nënkryetari i Kuvendit të Kosovës Kujtim Shala tha se ky proces është i pavlefshëm, dhe se do të votohet prapë, pas marrëveshjeve ndërkombëtare.

“Në këtë proces votimi kanë marrë pjesë 43 deputetë. Ky proces nuk është i vlefshëm”, tha ai.

Ndërkohë sot në Kuvend është votuar me 77 vota pro projektligji për luftimin dhe parandalimin e pandemisë së shkaktuar nga virusi COVID-19.