Covid-19, dy pacientë në gjendje të rënduar

Në Klinikën Infektive, sot janë të shtrirë 11 raste me Covid-19.

Shtatë raste janë në gjendje stabile, 4 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Prej të cilëve dy pacientë janë në gjendje më të rënduar dhe janë duke u trajtuar në mjekimin intensiv.