Çavuşoğlu: Do të jetë Greqia ajo që do të humbasë nëse bëhen armatosje që tejkalojnë limitin

Çavuşoğlu: Do të jetë Greqia ajo që do të humbasë nëse bëhen armatosje që tejkalojnë limitin

Çavuşoğlu: Ne jemi në favor të bisedimeve për ndarjen e drejtë dhe uljen në tryezë me të gjithë në Mesdheun Lindor.