Xhamitë në kohën e Perandorisë Osmane kishin ngrohje të sofistikuar (Video)

0
Arkitektura islame u zhvillua në një kohë kur pjesa tjetër e botë ishte në terr dhe në baltë, kohë kjo kur dituria u vu...

This man goes to his Lord whilst prostrating (VIDEO)

0
A man died last night at Al-Ittihad Mosque, Jakarta (Indonesia), while prostrating during ishaa' prayer. The video has been shot by the security camera, and...

Hodhi lopatat, 42-vjeçari gjen mënyrën interesante për të pastruar borën

0
Një burrë ka gjetur një mënyrë të interesante për të shmangur punën e mundimshme të pastrimit të rrugës nga dëbora, duke përdorur pajisjen që...

Ky Imam merr befasinë më të madhe në jetë! (Video)

0
Ky imam ka marrur një dhuratë të paparë, pasi e kishte mbaruar leximin e Kur'anit në xhaminë ku ai ligjëronte. Dhurata, e mbështjellë në disa...

Cfarë bëjnë blerësit kur plakut i mungojnë paratë të blejë gjërat e shtëpisë? (Video)

0
Nje supermarket ne SHBA, se bashku me nje banke, kane vendosur qe te bej nje befasi per te gjithe shikuesit e eksperimenteve sociale. Perderisa shume...

Pasojat e diplomimit me para! (Video)

0
Ne videon e meposhtme, mund te shikoni pasojat e diplomimit me para.

Të blesh gruan e dikujt për 100.000 dollarë (VIDEO)

0
Ky eskperiment social është prej më të klikuarve në media sociale, dhe reagimet kanë qenë nga më të ndryshmet.  Artisti i cili po bën bujë...

Renovim i jashtëzakonshëm për vetëm 58 minuta (Video)

0
Kemi pasur mundësi që përmes tv-show të ndryshëm të hasim renovime të ndryshme, por kjo ndodhë në një shpejtësi ektreme, me një ekip poashtu...

Fëmijët që luajnë me mbetjet e bombave (Video Shqip)

0
Është e paparamendueshme që një fëmijë të përballat me të tilla sfida. Në vend të topit dhe argëtimit, ata mbledhin bombat. Ato shërbejnë si dëshmi....

Kjo pajisje mund t’ua shpëtoj jetën

0
Ky adapter i thjeshtë që vendoset në veturë mund t'ua shpëtoj jetën, duke qenë se transmeton fuqi sa për ta thyer xhamin në rast...