Përfundon seanca, të mërkurën takimi konsultativ

0
Kryesuesi i Kuvendit të Kosovës, Adem Mikullovci përfundoi seancën pas debatit të deputetëve për gjendjen aktuale në vend, ndërsa njoftoi se të mërkurën në...

Hoxhaj: Do të jemi pjesë e takimit konsultativ

0
Përgjatë vazhdimit të seancës së Kuvendit, kryesuesi i saj, Adem Mikullovci u ka bërë ftesë partive parlamentare për një takim konsultativ për ditën e...

Hoti: Të mbahet edhe një takim konsultativ

0
Shefi i Grupit parlamentar i LAA-së, Avdullah Hoti para deputetëve të Kuvendit të Kosovës tha se është fyerje për qytetarët e Kosovës mungesa e...

Mikullovci cakton për të mërkurën takimin konsultativ me PAN-in

0
Kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci tha se do të shkon në një takim konsultativ me koalicionin PAN të mërkurën, në ora 10:00, ndërsa VV...

S’ka kuorum, kuvendi shkon në pauzë 15 minuta

0
Vazhdimi i seancës konstituive ka filluar me mungesën e korumit, pasi në sallën e Kuvendit të Kosovës, ishin vetëm 55 deputet. Kryesuesi i Kuvendit, Adem...

Shtetet e Evropës ku janë shpërndarë vezë helmuese

0
Zvicra dhe 15 shtete te Bashkimit Evropian janë në shtetet ku janë shpërndarë vezët e kontaminuara me insekticidin që është i dëmshëm për shëndetin...

Loja me seanca

0
Kryesuesi i seancës konstituive të Kuvendit, deputeti Adem Mikullovci, ka ftuar për sot seancën e radhës së legjislativit, por ftesës së tij për pjesëmarrje...

Kolona në Merdare dhe te Dheu i Bardhë

0
Tashmë shumë mërgimtarë kanë filluar të kthehen në shtetet ku punojnë pas përfundimit të pushimeve në Kosovë. Por sigurisht ka edhe nga ta të cilët...

Nis seminari ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

0
Sot bëhet hapja solemne e Seminarit të 36-të Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, seminar ky që do të mbledhë në Prishtinë studiues...

Sot vazhdimi i seancës konstituive, përpjekja e katërt për zgjedhjen e kryeparlamentarit

0
Sot pritet të mbahet tentimi i katërt për vazhdimin e seancës konstituive të Kuvendit për zgjedhjen e kryeparlamentarit. Seanca do të udhëhiqet nga kryesuesi, deputeti...