Holandezi Pierre Weijers në moshën 51-vjeçare shijon Ramazanin e parë

0
Pierre Weijers nga Holanda vitin e kaluar kaloi në Islam dhe ky është Ramazani i parë të cilin e agjëron.

Përse Zoti u kërkon njerëzve ta adhurojnë Atë?

0
Kjo pyetje është bërë kritikë e përsëritur ndër antagonistët e fesë. Madje ka nxitur dyshime te teistët, të cilët, të lodhur nga përsëritja e...

A e dini pse u fsheh nata e Kadrit?

0
Të gjithë e dijm se nata e Kadrit mbeti në kalendar, por nuk jemi të sigurt që kjo natë nuk është në...

Këngëtarja amerikane e konvertuar në Islam shpjegon udhëtimin e saj

0
Këngëtarja amerikane e konvertuar së fundmi në Islam, Della Miles, tha se veten e konsideron si foshnje në Islam.

Iftar në rrugët e Vjenës (FOTO)

0
Muaji i Ramazanit dhe agjërimi janë pjesë e jetës kulturore në Vjenë. Muaji i agjërimit nuk përjetohet vetëm shpirtërisht, por gjithashtu nënkupton...

Kosovës i shtohet një Doktor Shkence në fushën e Tefsirit

0
Kosovës së fundmi i është shtuar edhe një doktor shkence. Edhe pse vend i vogël dhe me mundësi të...

“Sofra e Ramazanit”, bënë bashkë çdo vit qytetarët e Kamenicës

0
Rrugët e qytetit të Kamenicës mbrëmë kanë qenë të mbushura me qindra agjërues, të cilët u mblodhën për të bërë iftar së...

Mbijetoi tre luftëra, lokja nga Mostari për herë të 104 agjëron Ramazanin

0
Fata Husiç nga Mostari i Bosnjë e Hercegovinës, e cila që nga mosha 7-vjeçare rregullisht ndjek dhe praktikon obligimet fetare muslimane, është...

Agjërimi si ilaç për sëmundje të ndryshme: Çfarë të hani për iftar dhe çfarë...

0
Ekspertët mjekësorë këshillojnë se duhet pasur kujdes për artikujt të cilët i fusim në organizëm gjatë kohës së iftarit, por edhe gjatë...

Shteti ku dënoheni me burg nëse hani ushqim gjatë Ramazanit

0
Njerëzit që hanë në ambiente publike gjatë ditëve të agjërimit të muajit të Ramazanit në Kuvajt, përveç gjobës, rrezikojnë të shkojnë edhe...