Mikrovala është ajo që po na sëmur!

0
Shpesh mikrovalat janë mënyra me e mirë për të gatuar apo ngrohur ushqimet tona. Por studimet tregojnë se ato janë të shoqëruara me efekte...

Ja arsyet pse duhet ta konsumoni rrushin

0
Nëse konsumoni rrush në masë të madhe do të mund të parandaloni sasinë apo ndryshimi e sheqerit në gjak pas vaktit të konsumuar. Në studim...

Rozmarina lufton sëmundjet mendore

0
Një grup ekspertësh kanë zbuluar se nuhatja e rozmarinës mund të rrisë kujtesën me 75%. Gjethet e kësaj bime janë përdorur në mjekësinë tradicionale...

Ky është ilaçi antik që vret infeksionet në trup

0
Kur jemi duke luftuar me ethet dhe me infeksione të ndryshme, e dimë që e gjithë kjo ndodh për shkak të ndonjë infeksioni në...

Konsultohuni me mjekun para se të filloni me përdorimin e çajit kamomil

0
Kantarioni (bima e Shën Gjonit) është më së shumti i njohur për vetitë e tij antidepresive, por shkencëtarët kanë parë se ai zbut edhe...

Akulli zbut dhimbjet nga migrena

0
Në momentin kur të fillojë thumbimi në kokë, i cili me kalimin e minutave bëhet gjithnjë e më i fortë , në bazë të...

Cilat janë sëmundjet pa simptoma?

0
Nuk duam t’ju frikësojmë, realisht. Por disa gjendje të rënda shëndetësore, padashur pa kujtuar mund të jenë duke ju rrezikuar jetën dhe ju mund...

Cilat janë barërat që shkaktojnë harresën?

0
Pavarësisht faktit se ato përshkruhen për lehtësim të gjendjes, nga përshkrimi i gabueshëm i tyre në botë shkaktohen 100 mijë vdekje. Brenda një viti 1.5...

Pse duhet konsumuar avokado?

0
Këtu janë disa arsyet pse duhet te konsumoni më shpesh avokado: Parandalimi i kancerit te prostates: Avokadot kanë treguar se parandalojnë rritjen e kancerit të prostatës. Mbrojtës...

Të mirat shëndetësore që përfitohen nga uji me kripë

0
Studime të shumta kanë treguar se uji i ngrohtë me kripë në mëngjes është një mënyrë e mirë për të pasur një organizëm sa...

Artikujt e fundit