Psikopatia mund të dallohet që në fëmijëri

0
Simptomat e para të psikopatisë mund të dallohen që në moshën 3-vjeçare. Ky është përfundimi i një studimi të ri të realizuar nga Universiteti...

Virusi i HIV po rikthehet si vrasës i pandalshëm

0
Murtaja e bardhë, apo virusi HIV, i cili fund shekullin e kaluar shfarosi miliona njerëz, shkenctarët paralajmërojnë se virusi është duke përjetuar mutacion dhe...

4 frustrimet më të shpeshta të punëtorëve

0
Të gjithë do të besojnë se punonjësit e tyre janë të lumtur, produktiv dhe të mirë-pajisur në vendin e punës, por nuk mund të...

Televizori pengon zhvillimin e të folurit tek fëmijët

0
Shtëpitë e zhurmshme, me volum të lartë të televizorit apo zhurma e makinave nga jashtë, mund të pengojnë zhvillimin e të folurit dhe të...

11 thënie frymëzuese, për të mos u dorëzuar asnjëherë

0
Jeta mund të marrë për lart.Dhe në ditët e këqia, ju pyesni veten nëse do të gjeni forcën për të kapërcyer pengesat që shfaqen...

Gjërat që njerëzit me inteligjencë emocionale nuk i bëjnë

0
1.Ata nuk ngatërrohen në dramat e të tjerëve Një prej tipareve të inteligjencës emocionale është dhembshuria, dhe ata që e kanë të lartë ia ofrojnë...

Çfarë i bën deodoranti trupit tuaj?

0
Për shumicën prej nesh, përdorimi i deodorantit është bërë një rutinë e zakonshme, që rrallë ndalemi të mendojmë se çfarë ndikimi ka ai në...

Fëmija afrikan mposht virusin HIV pa medikamente

0
Një fëmijë nga Afrika e Jugut i dijagnostifikuar me virusin HIV kur ka qenë vetëm një vjeç, për çka është trajtuar në mënyrë permanente,...

Ja si të ja bëni qaren këpucëve të ngushta!

0
Shumë herë, kur bleni një palë këpucë, nuk e kuptoni menjëherë se mund t’ju vrasin. E vërteta është se kjo ndodh përgjithësisht vetëm pasi i...

Dhuna në familje, rezultat i diskriminimit gjinor

0
Familja përkufizohet nga një grup individësh i lidhur nga gjaku ose nga martesa, që jetojnë bashkë, bashkëpunojnë ekonomikisht dhe ndajnë përgjegjësitë për të rritur...