Higjiena e tepërt e dëmshme për fëmijët

0
Sipas studimeve të bëra kohët e fundit, higjiena e ekzagjeruar do të ndikojë në rritjen e mundësive të zhvillimit së alergjive tek fëmija, sigurisht...

Çfarë ndodhë në qoftë se vini qepë të grirë në flokë

0
Pavarësht ngjyrës së tyre, llojit: të drejtë apo kaçurrela, prerjes apo gjatësisë, flokët janë një element shumë i rëndësishëm i shprehjes së stilit dhe...

Kujdes nga mjekimi me barna gjatë shtatzënisë

0
Disa barna tjera janë të dëmshme në fazat e mëvonshme të shtatzënisë, prandaj të gjitha femrat, duhet të këshillohen që ta zvogëlojnë sa më...

Shkëputja nga rrjetet sociale si shpëtim nga “problemet mendore”

0
Rreth 90 për qind e amerikanëve thonë se “vazhdimisht, ose shpesh”, kontrollojnë emalin e tyre, tekstet dhe llogaritë që kanë në mediat sociale, gjë...

Gabimet e zakonshme të pastrimit

0
Mund të kaloni orë të tëra duke pastruar dyshemenë, duke dezinfektuar sipërfaqet e kuzhinës por mundi ju ikën kot. Në të vërtetë sipas ekspertëve të...

Si të ballafaqoheni me kritikat

0
Askujt nuk i pëlqejnë kritikat, por fatkeqësisht janë diçka që të gjithë duhet të ballafaqohemi me to në një pikë të jetës. Njerëzit do t’ju...

Për 4 gjëra nuk ia vlen të stresoheni

0
Ju nuk mund të ndryshoni të kaluarën por nëse fokusoheni në të tashmen ju mund të ndryshoni të ardhmen. Rrugëtimi i ndërmarrësve është njëra prej...

10 këshilla për të forcuar marrëdhëniet në familje

0
Familjet e lumtura kanë lidhje shumë të forta dhe prindërit janë ata që duhet të marrin përgjegjësi për të forcuar dhe për të mbrojtur...

Kajsitë të mira kundër kancerit

0
Shumë njerëz nuk e dinë se çfarë vlera të mahnitshme përmban vitamina B17 ka dhe se ku mund të gjendet ajo. Për ata që...

Ja disa arsye që nuk duhet të ndahen ilaçet në dy pjesë…

0
Shpesh herë na ka rastisur që kur jemi me ilaçe për shkak të madhësisë së saj, apo shijes së keqe e ndajmë atë në...