Ja disa arsye që nuk duhet të ndahen ilaçet në dy pjesë…

0
Shpesh herë na ka rastisur që kur jemi me ilaçe për shkak të madhësisë së saj, apo shijes së keqe e ndajmë atë në...

Pse duhet të pini ujë të ngrohtë çdo mëngjes

0
Nisja e ditës me një gotë ujë është zakoni më i mirë për shëndetin. Si uji i ftohtë ashtu edhe ai vakët janë të mirë...

Kush rrezikohet nga infeksioni i mëlçisë, si hetohet

0
Hepatiti B është një infeksion i mëlçisë i rrezikshëm për jetën, që shkaktohet nga virusi i hepatitit B, mund të shkaktojë sëmundje kronike të...

Përse nuk është mirë që bebja në javët e para të flejë tërë natën

0
Edhe pse prindërit gëzohen shumë nëse foshnja e tyre që nga lindja fle gjatë tërë natës, lexoni për çfarë arsyeje, megjithatë, duhet të jenë...

7 arsye për të ngrënë fiq

0
Fiku, fruta e parajsës e cila ripërtërin, forcon, e ruan shëndetin dhe fshin rrudhat. Një bimë që jep shumë ndërsa i nevojitet pak, vetëm...

Udhëzime si të veproni në rast të sulmit në zemër

0
Sapo të hetoni simptomat e para, thërrisni ndihmën, mirëpo para se të arrijë ndokush tek ju, duhet patjetër të veproni kështu. Të sëmurët nga zemra...

Biseda me vetveten nuk është shenjë e çmendurisë

0
Duke folur me veten ndihmon njerëzit të ndihen më pak të shqetësuar dhe më shumë i bëjnë ata të kontrollojnë emocionet e tyre, thonë...

Shenjat që tregojnë se keni nevojë për karbohidrate

0
Profesionistët e fitness-it kanë hamendësuar gjithmonë se stërvitja fizike dhe një dietë e ulët në karbohidrate është kombinimi i duhur për të rënë në...

Coca-Cola i jep fund prodhimit të pijes “Zero”

0
Kjo pije shumë shpejt pritet të zëvendësohet nga produkti i ri "Coca-Cola Zero Sugar" (Zero Sheqer), një tjetër pije dietale me të cilën kompania...

Çka u rrezikon shëndetin gjunjëve tuaj

0
Shumë njerëz janë të shqetësuar se përplasja, në ndonjë trotuar, është gjëja më e keqe për gjunjët e tyre. Por vrapimi nuk është sport i...