Disa përdorime të vazelinës

0
Nëse ju është dashur të shpenzoni shumë para në produkte kozmetike të kushtueshme është momenti të merni në konsideratë këto këshilla të cilat mund...

Dieta për femrat gjatë kemioterapive kundër kancerit të gjirit

0
Kanceri i gjirit është një nga llojet më të zakonshme të kancerit tek gratë . 1 në 8 gra preket nga kanceri i gjirit...

Disa gjëra që duhet t`i dini për menopauzën

0
Menopauza është periudha që shënon fundin e menstruacioneve. Ajo mund të trajtohet në mënyra të ndryshme, por më të zakonshmet janë HRT (terapi zëvendësuese...

Disa gabime që bëjmë gjatë larjes së rrobave…

0
Që rrobat të jenë të rregullta e të pastra nuk mjafton vetëm t’i fusni në lavatriçe. Gjatë procesit të larjes ndodh që mund të...

Paracetamoli dhe Ibuprofeni sjellin probleme me dëgjimin te femrat

0
Gratë që pinë paracetamol ose Ibuprofen vetëm 2 herë në javë mund të rrezikojnë të mbeten të shurdhëta përgjithmonë. Ekspertët mendojnë se pirja e 2...

Kanella shëron infeskionet në trup

0
Kanella ka veti të shkëlqyeshme shëruese dhe mund t’i lehtësojë simptomat e sëmundjeve të ndryshme. Por, para se të filloni të konsumoni kanellë në...

Mbipesha rrit rrezikun e kancerit te femrat

0
Qelizat yndyrore në trup prodhojnë estrogjen prandaj femrat në mbipeshë mund të kenë nivele më të larta të estrogjenit dyfish sesa normalja.Kjo e nxit...

Sa gota ujë duhet të pinë gratë shtatzëna?

0
Një grua shtatzënë ka nevojë të pijë përafërsisht 10 gota lëngje (ujë dhe të tjera) ose rreth 2.3 litra në ditë. Kjo përfshinë edhe rekomandimin...

Shkenctarët: Harresa ështe normale për nënat

0
Kjo është pjesa më e paharrueshme e të qenurit nënë- fakti që s’mund të mbani mend asgjë. Emrat e shoqeve, kthimi i mesazheve apo...

Si ti eleminoni pikat e zeza…

0
Pikat e zeza në fytyrë janë një fenomen shqetësues për shumë njerëz. Ngacmimi i tyre me qëllim të eleminimit shpeshëherë sjellë dëme ose plagë...