Alarmi i pediatërve për fëmijët që rriten në shtëpi ku pihet duhan

0
Pirja pasive e duhanit mund të dëmtojë fëmijët edhe pas disa vitesh… Duhani pasiv rrezikon që të shtojë 43 për qind riskun për astmë. Për...

Gabimi më i madh gjatë larjes së rrobave në lavatriçe

0
Makina e larjes së rrobave në temperatura të ulëta lejon zhvillimin dhe bartjen e bakterieve nga rrobat e zakonshme me peshqirët e kuzhinës, të...

Fëmijët e familjeve me pak të ardhura shpenzojnë më shumë kohë në internet dhe...

0
Fëmijët e familjeve që nuk kanë shumë të ardhura shpenzojnë më shumë kohë duke shikuar televizion dhe duke përdorur pajisje elektronike sesa fëmijët e...

Avokatët egjiptian kundër koncerteve: Nuk na duhej Jennifer Lopez në Ditën e Arafatit

0
Avokatet egjiptian kanë paraqitur një ankesë te prokurori i përgjithshëm i vendit kundër organizatorëve të një koncerti të Jennifer Lopez

Jeni djegur nga dielli? Ja çfarë duhet të bëni

0
Tashmë që sezoni i plazhit ndodhet në kulmin e tij, janë të shumtë personat që janë djegur nga qëndrimi për një kohë të gjatë...

Uroni Fitër Bajramin me këto foto të bukura

0
Festa e Fiter Bajramit po afron. Urimet për miqtë dhe familjarët dhe shkëmbimi i uratave zë vendin kryesor në këtë festë të bekuar. Mesazhi.com ka...

Kujdesi i tepërt dëmton fëmijët

0
Fëmijët duhet nxitur që sa më shpesh t’i zgjidhin në mënyrë të pavarur problemet e tyre dhe nuk duhet gjithmonë t’i mbroni nga ndonjë...

Biri im! Islami është feja jote

0
Biri im! Të gjitha rrugët të shpien tek Islami, nëse nijeti është i pastër dhe vendosmëria e plotë.Nuk e humbet rrugën vetëm se ai që...

Kur fëmijët nuk hanë, a duhet të fajësojmë prindërit?

0
Çrregullimet e të ngrënit tek të sapolindurit dhe në fëmijërinë e hershme karakterizohen nga pamundësia e një të sapolinduri apo një fëmije për të...

Çfarë uji duhet t`i jepni bebeve?

0
Temë e shpeshtë diskutimi dhe shqetësim i shumë nënave është ujit i pijes për bebet e tyre. Nënat që ushqejnë fëmijët me qumësht formula shpesh...