Sapuni i thjeshtë apo antibakterial më i mirë për fëmijët?

0
Triclosan që gjendet në sapunet antibakteriale, është ndaluar në një shtet të SHBA-së. Hulumtimet tregojnë se përdorimi i sapunit antibakterial ndryshon përbërjen dhe popullatën e...

Të denojmë fëmijët apo jo, çfarë thonë ekspertët?

0
Të gjithë fëmijët kanë tekat e tyre, kush më shumë e kush më pak, kjo varet nga karakteri i tyre. Dilema më e madhe e...

Mënyra më e lehtë për largimin e mykut nga rrobat

0
Në qoftë se për një arsye apo një tjetër vëreni shenja myku në rroba, mos u shqetësoni aspak, pasi gjithçka mund të rregullohet. Më konkretisht,...

Shkolla mbaroi, por këto janë detyrat e verës

0
Shkolla mbaroi dhe hapet stina më e dashur për nxënësit, ajo e pushimeve të gjata verore. Por si do të plotësoni ditët e gjata...

Të hash çdo ditë të njëjtin mëngjes – ndikimi për rënien në peshë

0
Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës. Madje ai luan rol kryesor në rënien në peshë. Personat të cilët hanë mëngjes kanë një metabolizëm...

Elvis dhe Fatma Naçi/ Historia e çiftit dhe martesës shembull

0
Bashkëshortja e imamit të njohur Elvis Naçi ka ndarë për herë të parë historinë e tyre të dashurisë dhe zanafillat e saj....

(FOTO) Kënd lodrash në xhami, teravit falen pa preokupim

0
Në Xhamin e Fakultetit të Ilahijatit pranë Universitetit të Marmaras është formuar një kënd lojërash për fëmijë. Qëllimi kryesor i kësaj iniciative ka qenë tërheqja...

Tri tema që duhet diskutuar para se t’i thoni “PO”

0
Disa njerëz të cilët martohen edhe pse kanë shumë pak kohë që njihen shprehen se ndonjëherë thjesht ndodh. Por shprehja “dashuria nuk mjafton”, është...

A duhet t`i jepni bebës qumështin e lopës?

0
Megjithëse qumështi i lopës nuk është i përshtatshëm si një burim parësor i ushqyerjes për vitin e parë, është normale dhe e pranueshme ta...

Pse prindërit e kanë vëmendjen kah “sugari”?

0
Vëmendja e prindërve të fëmija më i preferuar është ndër temat më të diskutuara në shtëpi. Shpesh herë, fëmijët diskutojnë se ai që ka lindur...

Artikujt e fundit