Kujdesi i tepërt dëmton fëmijët

0
Fëmijët duhet nxitur që sa më shpesh t’i zgjidhin në mënyrë të pavarur problemet e tyre dhe nuk duhet gjithmonë t’i mbroni nga ndonjë...

Salih Krasniqi: Mjekët e QKUK-së kryejnë operacione të 100 mijë eurove, por paguhen më...

0
Kirurgu i Klinikës së Kirurgjisë Abdominale në QKUK, Dr. Salih Krasniqi, është shprehur kritik për rrogat e larta që marrin deputetët në krahasim me...

Ja sa i kushton depresioni Europës

0
Kostoja që shkakton depresioni në Europë arrin në 113 miliardë dollarë në vit, thotë profesor Allan Young, kryetari i Shoqatës Britanike të Psikofarmakologjisë. Young, i...

Nëse keni probleme me shpinën, veproni kështu – Foto – Instruksione

0
Qëndrimi në pozicion të drejtë na jep shëndet të mirë, dhe ju ndihmon të dukeni më të rinj. Megjithatë, përkundër të gjitha përfitimeve, shumica...

Ushqimet që duhet të hani për një gjumë të thellë

0
Si mund të bëni një gjumë të mirë? Një recetë e mirë për të pasur një gjumë të “lehtë” dhe të thellë është të...

Mungesa e gjumit mund të shkaktojë sëmundje…

0
Të gjithë jemi mësuar të dëgjojmë se nëse kalojmë shumë orë duke fjetur nuk është mirë, por një studim i ri vërteton të kundërtën. Sipas...

Disa gabime që bëjmë gjatë larjes së rrobave…

0
Që rrobat të jenë të rregullta e të pastra nuk mjafton vetëm t’i fusni në lavatriçe. Gjatë procesit të larjes ndodh që mund të...

Pse prindërit e kanë vëmendjen kah “sugari”?

0
Vëmendja e prindërve të fëmija më i preferuar është ndër temat më të diskutuara në shtëpi. Shpesh herë, fëmijët diskutojnë se ai që ka lindur...

Pasaportat më të fuqishme të vitit 2018 (Foto)

0
“Henley Passport Index” ka renditur të gjitha pasaportat e botës sipas numrit të vendeve që mbajtësit e tyre mund të vizitojnë pa viza. Ata kanë...

Njerëzit që punojnë nga shtëpia janë më produktivë

0
Kur flitet për të punën nga shtëpia, njerëzit kanë dy përgjigje: një tmerr total ose kënaqësi e plotë. Disa profesionistë përmendin rreziqet dhe vështirësitë e...