Bislimi sqaron vonesat e disa pagesave nga Pakoja Emergjente Fiskale

0
Ministri në detyrë i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi tregon se vonesa e pagave e disa punëtorëve nga Pakoja Emergjente Fiskale është...

Mbi 36 mijë biznese e rreth 152 mijë punëtorë aplikuan për të përfituar nga...

0
Janë rreth 152 mijë punëtorë të kompanive të ndryshme private në Kosovë, që deri më sot kanë bërë kërkesë për kompensim të...

​ATK: Mbi 21 mijë kërkesa për të përfituar nga pako emergjente

0
Drejtori i ATK-së, Ilir Murtezaj ka deklaruar se një komision i krijuar ka filluar punën që nga java e kaluar dhe pritet...

Shkarkohet Kryeshefi Ekzekutiv i Telekomit të Kosovës

0
Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të Telekomit të Kosovës, në mbledhjen e mbajtur sot, mori vendim që t’ia ndërpresë kontratën Kryeshefit Ekzekutiv,...

BQK siguron klientët e Bankës Ekonomike se mjetet e tyre janë të pandikuara dhe...

0
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës është informuar me kohë nga Banka Ekonomike lidhur me sulmin kibernetik duke ndikuar në funksionalitetin e...

Kosova përfiton 100 milionë euro kredi nga fondi 3 miliardësh i KE-së për luftimin...

0
Komisioni Evropian i ka ndarë 3 miliardë euro në formë të kredive për të luftuar koronavirusin. Nga ky fond...

Deri tash për 33 mijë të punësuar është kërkuar subvencionimi i pagës 170 euro

0
Si pasojë e pandemisë Covid-19, shumë biznese në vend kanë ndërprerë veprimtarinë e tyre të punës, ku vetëm brenda një jave për...

AKK: Fillon zbatimi i pakos emergjente fiskale në komunat e Kosovës

0
Asociacioni i Komunave të Kosovës ka bërë të ditur se ka flluar të zbatohet pakoja emergjente fiskalen në komunat e Kosovës.

Paralajmërohet mbyllja e bizneseve dhe rritja e nivelit të papunësisë, shkak koronavirusi

0
Kriza e krijuar nga përhapja e pandemisë së koronavirusit në ekonominë e Kosovës gjatë ditëve në vijim do të rezultojë me mbylljen...

Mbi 1 mijë biznese aplikojnë për të përfituar nga pako emergjente

0
Deri sot nga diaspora e Kosovës janë grumbulluar 368 mijë euro pas kërkesës së kryeministrit në detyrë, Albin Kurti për mërgimtarët që...