Shkarkohet Kryeshefi Ekzekutiv i Telekomit të Kosovës

0
Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të Telekomit të Kosovës, në mbledhjen e mbajtur sot, mori vendim që t’ia ndërpresë kontratën Kryeshefit Ekzekutiv,...

BQK siguron klientët e Bankës Ekonomike se mjetet e tyre janë të pandikuara dhe...

0
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës është informuar me kohë nga Banka Ekonomike lidhur me sulmin kibernetik duke ndikuar në funksionalitetin e...

Kosova përfiton 100 milionë euro kredi nga fondi 3 miliardësh i KE-së për luftimin...

0
Komisioni Evropian i ka ndarë 3 miliardë euro në formë të kredive për të luftuar koronavirusin. Nga ky fond...

Deri tash për 33 mijë të punësuar është kërkuar subvencionimi i pagës 170 euro

0
Si pasojë e pandemisë Covid-19, shumë biznese në vend kanë ndërprerë veprimtarinë e tyre të punës, ku vetëm brenda një jave për...

AKK: Fillon zbatimi i pakos emergjente fiskale në komunat e Kosovës

0
Asociacioni i Komunave të Kosovës ka bërë të ditur se ka flluar të zbatohet pakoja emergjente fiskalen në komunat e Kosovës.

Paralajmërohet mbyllja e bizneseve dhe rritja e nivelit të papunësisë, shkak koronavirusi

0
Kriza e krijuar nga përhapja e pandemisë së koronavirusit në ekonominë e Kosovës gjatë ditëve në vijim do të rezultojë me mbylljen...

Mbi 1 mijë biznese aplikojnë për të përfituar nga pako emergjente

0
Deri sot nga diaspora e Kosovës janë grumbulluar 368 mijë euro pas kërkesës së kryeministrit në detyrë, Albin Kurti për mërgimtarët që...

ATK-ja njofton për mënyrën e pajisjes me certifikatë për lëvizje të lirë

0
Administrata Tatimore e Kosovës ka sqaruar mënyrën e pajisjes me certifikatë për të gjithë bizneset, punëtorët e të cilave kanë nevojë për...

E marta shqetësuese në Kosovë, rrugët plot, marketet e mbushura dhe radhët e gjata...

0
Kosova që nga 11 marsi ka filluar me marrjen e masave në përballje me pandeminë globale, Covid-19. Mbyllja e...

Diaspora i përgjigjet masivisht Kurtit, ja sa para kanë mbledhur

0
Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, dje ka kërkuar nga mërgimtarët që ta ndimojnë qeverinë me mjete financiare, për ta luftuar...