Rreth 150 mijë vetura të paregjistruara në Kosovë, humbjet vjetore mbi 8 milionë euro

0
Deri pak para shpalljes së pandemisë së COVID-19, sipas statistikave zyrtare të Ministrisë së Punëve të Brendshme, numri i automjeteve të pasiguruara...

498 mjekë, 1,000 infermierë dhe 500 zyrtarë policor që nga fillimi i pandemisë në...

0
Të parët që dolën në front në shërbim dhe mbrojtje të shëndetit të qytetarëve të vendit, qysh nga fillimi i pandemisë me...

“Shtetet islame duhet të vënë kriptovalutën në përdorim mes tyre”

0
Nevojitet themelimi i një sistemi të përbashkët kriptovalutor mes shteteve islame, pasi dollari është shndëruar në një mjet ndëshkues, thotë kryetari i Forumit Ndërkombëtar...

Krasniqi fton bizneset turke të investojnë në Kosovë

0
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, priti në takim përfaqësuesit e Odës Tregtare Kosovare-Turke, të kryesuar nga Abdurrahman Balkiz, kryetar i...

Papunësia nuk i pengon zyrtarët publikë të mbajnë deri në tetë vende pune

0
Ndonëse Kosova vlerësohet vendi me shkallën më të lartë të papunësisë në Evropë, zyrtarë...

Viti 2019 i jep fund kodeve të huaja telefonike

0
Kosova përfundimisht në fillim të vitit 2019 pritet të bëjë largimin e të gjitha kodeve të huaja telefonike dhe të përdor vetëm kodin telefonik...

120 mijë punëtorë mund të mos paguhen këtë muaj ose të marrin gjysmë page

0
Përhapja e koronavirusit në Kosovë ka nisur që t’i tregojë efektet e para edhe në ekonominë e vendit. Mbi 10 milionë euro...

Biznesmenët kosovarë nisen për në Kinë në panairin më të madh ekonomik – “Canton...

0
Sot janë nisur për në Kinë një grup biznesmenësh kosovarë të cilët duan të marrin pjesë në panairin më të madh ekonomik në...

Arrin në 1 miliard humbja ekonomike në Kosovë si shkak i pandemisë, 30 mijë...

0
Kreu i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, po thotë se Kosova deri tani ka pësuar humbje prej 1 miliard eurove dhe...

Rukiqi: Sa më shpejtë të miratohet Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike, i domosdoshëm për menaxhimin...

0
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi kërkuar miratimin sa më të shpejtë të Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike nga pandemia...