Zhbllokohet xhirollogaritë e Telekomit

0
Janë zhbllokuar llogaritë e Telekomit të Kosovës. Këtë lajm përmes Facebook-ut e ka bërë të ditur ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim...

Furnizimi me mallra po vazhdon normalisht pavarësisht masave ndaj COVID-19

0
Në kuadër të forumeve virtuale të cilat po organizohen nga Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë pas situatës së pazakontë të shkaktuar nga...

Tregu mbushet me miell, vetëm në mars kanë hyrë mbi 7 milionë kilogramë

0
Pas mungesës disa ditore, në tregjet e Kosovës është kthyer mielli përsëri. Nën panikun e pandemisë, qytetarët e Kosovës...

Rreth 150 mijë vetura të paregjistruara në Kosovë, humbjet vjetore mbi 8 milionë euro

0
Deri pak para shpalljes së pandemisë së COVID-19, sipas statistikave zyrtare të Ministrisë së Punëve të Brendshme, numri i automjeteve të pasiguruara...

S’jepen as këtë javë 170 euro për kosovarët, vazhdon zvarritja e procesit

0
170 eurot që janë premtuar nga Qeveria e kaluar për dy muaj për t’iu dal në ndihmë sektorit privat për shkak të...

A do të mund t’i marrin kontributpaguesit paratë e Trustit Pensional?

0
Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, në programin qeverisës në një nga masat e pakos së rimëkëmbjes ekonomike, ka paraparë ta fusë në...

BQK siguron klientët e Bankës Ekonomike se mjetet e tyre janë të pandikuara dhe...

0
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës është informuar me kohë nga Banka Ekonomike lidhur me sulmin kibernetik duke ndikuar në funksionalitetin e...

Anulohet ‘kurdisja’ 9 milionëshe për laptopë

0
Agjencia Qendrore e Prokurimit (AQP) e ka anuluar për herë të dytë tenderin në vlerë 9 milionë euro për furnizim me laptopë...

Ekzekutohen pagesat prej 37.7 milionë euro ndihmë për bizneset në kuadër të Fondit të...

0
Në kuadër të zbatimit të Planit të miratuar nga Qeveria e Kosovës për zbatimin e Fondit të Rimëkëmbjes Ekonomike, Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit...

Reciprociteti: Sot 11 maune me mallra serbe nuk u lejuan të hyjnë në Kosovë

0
Dogana e Kosovës ka kthyer mbrapa 11 manue nga Serbia.Dogana e Kosovës është duke zbatuar në përpikëmëri vendimin e Qeverisë së Kosovës...