Dënohen me 4 milionë euro gjobë 14 kompani të naftës për kurdisje të çmimit

0
4 milionë euro është shuma e dënimeve që Autoriteti i Konkurrencës ua ka shqiptuar 14 kompanive të naftës të cilat kishin manipuluar...

Sivjet pritet të ketë rënie të shitjes së banesave dhe shtëpive

0
Edhe sektori i patundshmërisë në vend është prekur nga pandemia Covid-19 sikur shumë sektorë të tjerë ekonomik. Sektori i...

Shkarkohet Kryeshefi Ekzekutiv i Telekomit të Kosovës

0
Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të Telekomit të Kosovës, në mbledhjen e mbajtur sot, mori vendim që t’ia ndërpresë kontratën Kryeshefit Ekzekutiv,...

Kosova përfiton 100 milionë euro kredi nga fondi 3 miliardësh i KE-së për luftimin...

0
Komisioni Evropian i ka ndarë 3 miliardë euro në formë të kredive për të luftuar koronavirusin. Nga ky fond...

Bislimi sqaron vonesat e disa pagesave nga Pakoja Emergjente Fiskale

0
Ministri në detyrë i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi tregon se vonesa e pagave e disa punëtorëve nga Pakoja Emergjente Fiskale është...

Banka Botërore: Deri në 150 mijë njerëz në Kosovë mund të bien në varfëri...

0
Një studim i Bankës Botërore konstaton se pandemia COVID-19 do të rrisë nivelin e varfërisë dhe të papunësisë në Ballkanin Perëndimor.

Lista e bizneseve që do të hapen nga e hëna (Dokument)

0
Kryeministri në detyrë, Albin Kurti dhe ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia, kanë njoftuar të remten për bizneset që do të...

Rreth 150 mijë vetura të paregjistruara në Kosovë, humbjet vjetore mbi 8 milionë euro

0
Deri pak para shpalljes së pandemisë së COVID-19, sipas statistikave zyrtare të Ministrisë së Punëve të Brendshme, numri i automjeteve të pasiguruara...

Azemi: Disa kompani private përfituan padrejtësisht nga Pakoja Emergjente

0
Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës, Jusuf Azemi, tha se një pjesë dërmuese e kompanive private kanë përfituar...

Qeveria ndanë 3.5 milionë euro subvencione për “Trepçën”

0
Qeveria e Kosovës ka ndarë 3.5 milionë euro për kombinatin “Trepça”, për pagesat e punëtorëve dhe kryerjen e obligimeve të tjera.