Nga rrëfimet e një të sëmuari me Covid-19

0
Dr Muhamed Murtezi Po ju përcjelli mesazhin e mikut tim nga spitali 8 Shtatori: Vetëdijesohuni o njerëz, me virusin...

Sprova e qemalistëve dhe e islamistëve me Republikën e Turqisë

0
Adnan Tekşen Sot është 101 vjetori i hapit të hedhur në rrugën drejt themelimit të Republikës së Turqisë.

Rrëfimi prekës i mjekut nga “vija e frontit” të luftës me Covid-19

0
Shkruan Arjan Ademi Ju dhe bash ju qe jeni duke bere avokatin e djallit me mosbesim e mosbindje, ejani...

Qeveria e Kosoves, PAN-Hoti pushtohet me serbe, kurse ne Qeverine e Serbise asnje shqiptar...

0
Shkruan Nefail MALIQI "Qeveria Hoti" pushtohet me serbe me nje zv.krymenister dhe dy ministri, kurse ne Qeverine serbe asnje...

Korona ndryshon realitetin në çdo sferë: a jemi dëshmitar të lindjes së botës së...

0
Shkruan: Dr. Vedah Hanfer Përktheu: Dr. Amel Kurtishi Forumi “Al Sharq” ka organizuar të mërkurën (më 17...

Agjërimi dhe ana shpirtërore psikologjike e njeriut

0
Mr.sc.Ilir Rahimi Agjërimi i muajit të Ramazanit para se gjithash është një adhurim i përsosur për njeriun nga Allahu...

Kush po e vret shpresën shqiptare/kosovare?!

0
Shkruan: Muxhahid Ismaili Ishte vera e vitit 2014. Një verë e nxehtë e me plogështi. Përveç temperaturave të larta...

Letër nga karantina – Fëmijët me aftësi të kufizuar janë përherë të mbyllur, por...

0
Nga: Rijad Mehmeti Ditët po ecin ngadalë, nuk ju gënjejë. Afër vetës kam gjithë familjen dhe gjithçka që më...

Dita ndërkombëtare e mirësjelljes dhe mjedisi ynë social

0
Shkruan: Ferdi Kamberi-Sociolog Shpeshherë gjatë eksplorimit tëmedieve sociale, por edhe medieve të shkruara dhe TV-së, shohim se ka një...

Srebrenica, pika kulmore e një gjenocidi katër-vjeçar

0
Pas viteve duke fjetur në një dyshek në dysheme, vendosa që të rinovojë shtëpinë time tërësisht. Një fqinj më ofroi me lehtësi...