Qeveria paralajmëron masa të reja nëse Serbia nuk ndryshon qasjen kundrejt Kosovës

0
Ditë më parë Qeveria ka vendosur reciprocitetin kundrejt mallrave serbe që hynë në Kosovë.Ky vendim erdhi si mungesë e mos respektimit të...

Avokati i Popullit kërkon dëmshpërblimin e qytetarëve që u arrestuan gjatë epidemisë

0
Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, vlerëson se qytetarët e Kosovës të cilët gjatë periudhës së shtrëngimit të masave për parandalimin e pandemisë...

6 zyrtarë të MI-së morën paga shtesë për mbikëqyrjen e një projekti, njëri mori...

0
Viteve të fundit, Ministria e Infrastrukturës ka paguar vlera të lartë të shtesave financiare për zyrtarët e saj.

Korrupsioni s’u ndal as gjatë pandemisë – dhjetëra kallëzime penale u dërguan në AKK

0
Agjencia Kundër Korrupsionit në Kosovë thotë se ka pranuar me dhjetëra informata nga persona të ndryshëm për raste të dyshuara të korrupsionit...

21 vjet pas luftës, hoxha luftëtar heq pjesë të granatës nga trupi

0
Plagët e luftës së fundit në Kosovë edhe 21 vjet pas mbarimit të saj vazhdojnë të jenë pjesë e jetës së shumë...

Vogel: SHBA pret marrëveshje sa më shpejtë që ta shpallë Kosovën mision të përfunduar

0
Toby Vogel, ekspert në Këshillin e Politikave të Demokratizimit, thotë se SHBA-ja do marrëveshje midis Kosovës dhe Serbisë sa më shpejt që...

Kurti nuk e pranon vendimin e Kushtetueses për dekretin e Thaçit

0
Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, e ka quajtur të papranueshëm vendimin e Gjykatës Kushtetuese për mandatarin. Ai ka thënë...

Sprova e qemalistëve dhe e islamistëve me Republikën e Turqisë

0
Adnan Tekşen Sot është 101 vjetori i hapit të hedhur në rrugën drejt themelimit të Republikës së Turqisë.

Po rrënohet historia, kullat e Jasharëve rrezikojnë të shemben

0
Shtëpitë që janë dëshmi e fortë e sakrificës së familjes Jashari dhe simbol i lirisë për shqiptarët e Kosovës, arritën të qëndrojnë...

Begolli: Kosova, vendi me më së paku ujë të pijshëm në rajon – liqenet...

0
Mungesa e ujit të pijshëm, qasja në të, cilësia dhe keqpërdorimet janë disa nga problemet që ballafaqohen qytetarët e Kosovës.Kështu thonë ekspertët,...