Për shtatë muaj, 132 persona u zhdukën në Kosovë

0
Për vetëm shtatë muaj të këtij viti janë raportuar të zhdukur 132 persona në Kosovë Sipas këtyre të dhënave...

Profeti ynë romantik dhe hero i të drejtave të grave

0
Në shikim të parë, njerëzit (që nuk i njohin muslimanët) mund të mendojnë se gratë e besimit Islam janë viktima të meshkujve dhe viktima...

S’ka letërnjoftime, shkas keqmenaxhimi i MPB-së

0
Për shkak të keqmenaxhimit të zyrtarëve përgjegjës, Ministria e Punëve të Brendshme ka mbetur pa letërnjoftime. Një sasi e...

Hoxhiq: Kriza humanitare në veri, një lojë politike

0
Banorët serbë të katër komunave veriore ka disa ditë që kanë filluar “inskenimin” e një krize humanitare. Kjo sipas...

Gjërat që njerëzit e mençur nuk thonë në punë

0
Janë disa gjëra që nuk thuhet në punë. Mund të kaloni nëpër faza të caktuara dhe thënie të caktuara mund të ndikojnë negativisht në...

Dështimet e dy dekadave

0
Institucionet e Kosovës nuk ia kanë dalë të krijojnë mirëqenie të duhur për qytetarët. Shkalla e lartë e papunësisë...

Sa u rrit çmimi i sigurimit për vetura nga BQK?

0
Në komunikatë thuhet se nuk është miratuar raporti i aktuarëve i cili sugjeronte rritje prej 36 për qind, porse kompanitë duhet që...

Mbi 1 miliard euro pasuria e politikanëve të Kosovës

0
Pasuria e kabinetit qeveritar, por edhe e deputetëve të Kuvendit të Kosovës kalon shifrën prej 1 miliard eurosh. Prej tyre vetëm një...

28 zyrtarë nuk e deklaruan pasurinë, Kundër Korrupsioni pritet të marrë masa

0
Agjencia Kundër Korrupsionit javë më parë ka bërë publike deklarimet e pasurisë nga ana e zyrtarëve të lartë publik. Mirëpo, disa prej...

Vatikani, përplotë mëkatarë dhe të pashpresë nga Kosova

0
Shkruan: Bahri Gashi Nëse Nëna ‘Shën Tereza’, punoi një jetë për ta ç’rrënjosë varfërinë, gjithandej botës, si ka mundësi që pushtetarët tanë, të punojnë çdo...