A është Muhamedi autori i Kur’anit?

0
Kur’ani është sulmuar në të kaluarën dhe ende sulmohet. Kurejshitët në sulmin e tyre kundër Kur’anit kanë shkuar në dy rrugë a drejtime: – Rruga e...

Trump po e ndërton “NATO-n arabe”

0
Kur Presidenti amerikan Donald Trump të mbërrijë në Riad këtë javë, ai do të paraqesë vizionin e tij për një "arkitekturë të re" të...

12 ajetet e para të suresë Tekuir të ilustruara me foto

0
Më poshtë ju sjellim 12 ajetet e para të suresë "Tekuir" të ilustruara me foto dhe përkthim. Përgatiti: Mesazhi.com #Shpërndaje për hirë të Zotit

Sa shqiptarë ishin në administratën Osmane?

0
Sipas studiueses- orientalistes Ayten Krasniqi’Ardel, në intervistën dhënë Pashtriku-t, postuar në Orientalizmi Shqiptar, gjatë kohës së Abdyl Hamitit të Dytë, 1878-1909, administrata e P....

Mu ka ba qefi shumë që t’i kanë vra djemtë e tu

0
Disa vite më parë në Dibër të Madhe njërit prej banorëve ja kishin vra dy djem. Pasi u qel e pamja shume miq e...

Ky njeri udhëtoi në 60 shtete për 4 vite dhe e gjeti Islamin gjatë...

0
Vite më parë ai vendosi ta braktisë shtëpinë dhe ta jetojë ëndrrën e tij duke udhëtuar nëpër botë. Disa prej shteteve të cilat i ka...

Plaku 93 vjeqar qan ngase nuk mund të agjeroj Ramazanin

0
Hafiz dr.Yasir Qadhi tregon se si tre vjet më parë, njeri i shtyrë në moshë ia kishte bërë një pyetje shumë interesante në lidhje...

Si ti luftoj mendimet e këqija që më pushtojnë?

0
Pyetje: ”Një mori pyetjesh dhe mendimesh të këqija më rrethojnë. Ulur apo në këmbë, duke ngrënë apo duke pirë, në çdo gjendje që të...

Namazi është i nevojshem si uji dhe ajri në jetën e njeriut

0
Namazi nuk është diçka e lejuar si gjërat e jetesës, që kush do i vepron dhe nuk ka shpërblim për të, e kush i...

PROPAGANDA E STILIT MILLOSHEVIQIAN

0
Shkruan: Nexhmedin Ademi Ka disa ditë që në opinionin publik shqiptarë është duke u përmendur rreziku i “ekstremizmit dhe radikalizmit islamik” në Luginë të Preshevës....