Dobitë Shëndetësore të Agjërimit

0
Agjerimi eshte ilaçi me i mire  – Paracelsus, mjek i shekullit 15. Sigurisht qe edhe me pare keni degjuar qe agjerimi eshte nje menyre shume...

Unë isha islamofobe, por përfundova muslimane

0
Unë isha lindur dhe rritur në Amerikë. Kur ndodhi ngjarja e 11 shtatorit unë isha 23 vjeç. Nuk kisha dëgjuar kurrë për islamin dhe...

Përgatitja për Muajin e Mëshirës

0
Shumë muslimanë dëshirojnë të përgatiten për Ramazanin, por nuk dinë nga t’ia fillojnë. Më poshtë janë disa udhëzime të shkurtra që me shpresën e...

A është Muhamedi autori i Kur’anit?

0
Kur’ani është sulmuar në të kaluarën dhe ende sulmohet. Kurejshitët në sulmin e tyre kundër Kur’anit kanë shkuar në dy rrugë a drejtime: – Rruga e...

Trump po e ndërton “NATO-n arabe”

0
Kur Presidenti amerikan Donald Trump të mbërrijë në Riad këtë javë, ai do të paraqesë vizionin e tij për një "arkitekturë të re" të...

12 ajetet e para të suresë Tekuir të ilustruara me foto

0
Më poshtë ju sjellim 12 ajetet e para të suresë "Tekuir" të ilustruara me foto dhe përkthim. Përgatiti: Mesazhi.com #Shpërndaje për hirë të Zotit

Sa shqiptarë ishin në administratën Osmane?

0
Sipas studiueses- orientalistes Ayten Krasniqi’Ardel, në intervistën dhënë Pashtriku-t, postuar në Orientalizmi Shqiptar, gjatë kohës së Abdyl Hamitit të Dytë, 1878-1909, administrata e P....

Mu ka ba qefi shumë që t’i kanë vra djemtë e tu

0
Disa vite më parë në Dibër të Madhe njërit prej banorëve ja kishin vra dy djem. Pasi u qel e pamja shume miq e...

Ky njeri udhëtoi në 60 shtete për 4 vite dhe e gjeti Islamin gjatë...

0
Vite më parë ai vendosi ta braktisë shtëpinë dhe ta jetojë ëndrrën e tij duke udhëtuar nëpër botë. Disa prej shteteve të cilat i ka...

Plaku 93 vjeqar qan ngase nuk mund të agjeroj Ramazanin

0
Hafiz dr.Yasir Qadhi tregon se si tre vjet më parë, njeri i shtyrë në moshë ia kishte bërë një pyetje shumë interesante në lidhje...