Studim: 10 faktet shokuese rreth homoseksualizmit dhe LGBTI-së !

0
Dr. Abdul Hamid Kudah (specialist i sëmundjeve virusale) Në Perëndim me gjuhën e tyre thonë: “ Zoti e krijoi Adamin dhe Evën dhe jo Adamin...

Artikujt e fundit