3 pyetje që duhet t’i bëjnë vetes njerëzit që duan sukses

0
Në çdo rast; për të pasur një biznes më të mirë, një trup më të shëndetshëm, një lidhje të fortë apo të gjitha më...

Si po rrezikohemi nga Viberi-i i falsifikuar (Foto)

0
Programet e aplikacioneve false që e maskojnë vetveten si aplikacione të njohura janë një problem në rritje, pasi shumica e përdoruesve nuk janë në...

Nintendo lanson edicionin e ri të lojës Tetris, ku secili lojtar përballet me nga...

0
Të gjithë e njohin lojën klasike Tetris, që luhet në mënyrë individuale dhe për një kohë të caktuar, duhet reduktuar sa më...

10 vendet më misterioze, për të cilat askush nuk jep spjegim (FOTO)

0
Toka kurrë nuk ndalon duke na befasuar. Çdo cep i planetit ofron një lloj veçorie natyrore të pashpjegueshme. Disa nga këto vende janë sfiduese për...

Kjo vitaminë ulë rrezikun e abortit

0
Hulumtuesit australianë zbuluan se marrja e vitaminës B3 gjatë shtatzanisë mund të zvogëlojë rrezikun e problemeve të lindjes dhe të abortit. Në një hulumtim 12...

Tani robotët po zëvendësojnë edhe prindërit

0
Pak kohë më parë u përhapën lajmet se fëmijët do të mësonin dhe përgatiteshin në kopshte nga mësues robotë, madje u tha se fëmijët...

Këto janë pasaportat më të vlefshme, dhe e kundërta

0
Sigurisht se ju pëlqen të udhëtoni nëpër botë, por janë rrethanat ato që e bëjnë këtë udhëtim më të vështirë. Ai/ajo që e ka më...

Edhe mediet janë përgjegjëse për skandalet në TV e portale

0
Nga: Musa Sabedini-Nuk më befason niveli i dy akterëve kryesorë në përplasjen publike, Milaim Zekës dhe Frashër Krasniqit, sa më befason niveli jonë si...

Politikanët po nuk u detyruan nuk punojnë

0
Disa kane bukurinë , disa zgjuarsinë , disa fatin , disa dashurinë , disa energjine , pastaj vi unë qe i kam te gjitha. Nga...

TIKA nuk ndalet, renovon shkollën “Elena Gjika”

0
Organizara Turke per Bashkepunim dhe Koordinim (TIKA) ka përuruar Shkollën Fillore Elena Gjika ne Prishtine. Ata realizuam përurimin e SHFMU Elena Gjika e cila është...