Akar: Turqia është bërë një subjekt i vërtetë në arenën ndërkombëtare

Ministri i Mbrojtjes së Turqisë, Akar: Të gjithë duhet ta dinë se Republika e Turqisë është bërë një subjekt i vërtetë në arenën ndërkombëtare

Akar: Në operacionet “Kthetra” deri më tani janë neutralizuar 320 terroristë

Akar: Përderisa Ministria jonë e Energjisë vazhdon punimet në Mesdheun Lindor, ne jemi gjithashtu përgjegjës për të ofruar sigurinë e aktiviteteve

Ministri i Mbrojtjes së Turqisë, Akar: Që nga 24 korrik 2015 e deri më sot janë neutralizuar 17.200 terroristë

Akar: Në ditët në vijim nëse vendosin homologët tanë grekë, i ftojmë ata për bisedime

Akar: Ishulli Meis është në largësi prej 2 kilometrash me Turqinë, ndërsa rreth 600 kilometra prej Greqisë. Për një ishull të tillë jepni juridiksion detar prej 40 mijë kilometra katrorë. Çfarë është kjo?

Akar: Ne problemet tona duhet t’i zgjidhim duke biseduar si turq dhe grekë dhe jo duke u strehuar tek Evropa, BE-ja ose FrancaAkar: Nuk duhet të testohet fuqia e Turqisë. Ne jemi të aftë dhe të vendosur për të mbrojtur të drejtat dhe interesat tona.