Adem Ramadani shpërthen në lot (Video)

Për herë te parë në ndonjë show ne Kosovë vjen Adem Ramadani, si i ftuar i Shpetim Deskut.

I pyetur për kolegët e tij se a po bëjnë mëkat që po këndojnë dhe a duhet ndërprerë muzikën, ai tha që nuk mund t’i thotë askujt që të mos merret me muzikë, përveçse t’i lus që ta njohin sa më shumë Zotin e tyre.

Ai gjatë këtij emisioni këndoi disa ilahi dhe këngë patriotike.

Pasi që këndoi një këngë për nënën dhe duke cituar një dijetar islam, Ramadani shpërtheu në vaj.

Për më tepër shikojeni emisionin e plotë…