4 Gjërat që mund të tregojë fytyra për shëndetin tënd (FOTO LAJM)

E dini së fytyra shërben si burim kryesor për zbulimin e sëmundjeve? Ajo shërben si hartë për sëmundjen që mbart trupi ynë.

Më poshtë ju paraqesim disa nga këto simptoma për të kuptuar nëse vuani nga ndonjë sëmundje.

  1. Kthimi i mjekrës, në përgjithësi, një mjekër e zhdukur konsiderohet të jetë pjesë e procesit të plakjes, por mund të jetë edhe gjenetike.
  2. Rritja e tepërt e flokëve të fytyrës dhe flokët në pjesë të tjera të trupit që duken të errët dhe të trashë mund të shkaktohen nga një gjendje e quajtur hirsutizëm.
  3. Lëkura e zbehtë

Nëse zbehja është e lokalizuar, do të thotë se është në një pjesë të caktuar të trupit si fytyra ose gjymtyrë, duhet të konsultoheni menjëherë me mjekun tuaj.

  1. Buzët e plasaritura, gjithashtu mund të shkaktohen nga cheilitis ose virusi herpes. /albeu.com/