306 pacientë me Covid-19 po trajtohen në ShSKUK dhe spitalet tjera

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (QKUK dhe 7 spitalet e përgjithshme: Prizren, Gjakovë, Pejë, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë dhe Vushtrri) gjatë ditës së sotme janë të spitalizuar 460 pacientë.

Prej tyre, 306 pacientë janë të konfirmuar me Covid-19.

Për 154 pacientë të tjera priten rezultatet. Prej këtyre pacientëve, 217 pacientë janë me oksigjenoterapi dhe 11 të intubuar.

Pacientë të konfirmuar me Covid-19:

  • Klinika Infektive 96 pacientë
  • Klinika e Pulmologjisë 50 pacientë
  • Anestezioni/Mjekësia Sportive 21 pacientë
  • Spitali i Prizrenit 31 pacientë
  • Spitali i Gjakovës 33 pacientë
  • Spitali i Pejës 43 pacientë
  • Spitali i Ferizajt 13 pacientë
  • Spitali i Gjilanit 17 pacientë
  • Spitali i Mitrovicës 2 pacientë