VIDEO Këta janë zëvendësuesit e preparateve kimike për pastrim

Ky informacion nuk duhet humbur!

Ne videon e meposhtme gjeni listen e zëvendësuesve natyralë të detergjentëve dhe lëndëve pastruese, qe ne te vertete kane plot kimikate të dëmshme.

Shikoni këtë material video dhe kuptoni se si të përdorni disa zgjidhje natyrale dhe krejt të sigurta.

Videoja kju meson si të përfitoni duke shmangur produktet komerciale dhe mundësitë e rreziqeve që ato sjellin.

VideoCredits: Agroweb.