18 vende të mrekullueshme që janë braktisur (Video)

 

Vende të braktisura ka në të gjitha anët e botës, dhe ato karakterizohen me shkatërrim dhe mosinteresim. Por jo gjithmonë është kështu. Në disa raste, edhe në vendet e braktisura, natyra bën të veten.

Aty mund të shihet kombinim i pabesueshëm i betonit, celikut të ndryshkur dhe forcës së natyrës që ka veshur këto vendbanime.

Pamjet varoijnë nga resorte të brakatisura në Kinë, Japoni, Tajlandë, e deri të fabrika armatimi në Rusi që u përdorën gjatë “Luftës së Ftohtë”. Pamjet nga videoja janë thjeshtë mahnitëse! /MESAZHI/