Këta janë deputetët që votuan për rrëzimin e Qeverisë (Dokument)

Qeveria e Isa Mustafës e përbërë nga koalicioni PDK-LDK dhe minoritetet është rrëzuar sot, pas kalimit të mocionit të iniciuar nga Nisma për Kosovën.

Ky mocioni mori 78 vota për dhe 34 kundër.

Ndërsa në listën e votimit që ka publikuar Kuvendi shihet se si kanë votuar deputetët.

1

2

3

4

5