120 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë Veriore

Nga gjithsejtë 953 teste të kryera në 24 orët e fundit, 120 persona kanë rezultuar pozitiv dhe atë në Shkup-67, Kumanovë-19, Shtip-16, Prilep-4, Tetovë-9, Veles-2, Gostivar-1, Strumicë-1. Ndërkohë që janë shënuar edhe dy raste kur pacientët kanë ndërruar jetë, që të dy viktimat janë nga Tetova. Ndërsa gjithsejtë 16 persona janë shëruar.