Vlera (sevapi) i faljes së synetit të namazit të sabahut

Aishja (radijAllahu anha) transmeton se Profeti (alejhi selam) ka thënë:

“Dy rekatet e sabahut janë më të vlefshme se e gjithë dynjaja dhe gjithçka që gjëndet në të.” (Muslimi)-/Mesazhi/