Vajzat 12 vjeçare me persona të panjohur, ky është eksperimenti që po shokon prindërit (VIDEO)

Ky është një eksperimet social i kryer në SHBA, ku vajzat e mitura, nga mosha 12 vjeçare, përfshihen në biseda online dhe pranojnë të takohen me njerëz të panjohur.

Aktivisti në rrjete sociale, Coby Persin, ka instaluar kamera të fshehura dhe së bashku me ekipin e tij kanë vënë në pah se si vajzat e reja, fëmijë, bien në kurthë nga eksperimenti i kurdisur.

Pjesë e ekperimentit bëhen edhe prindërit, të cilët shihen mjaft të zhgënjyer kur bijat e tyre bien në grackë.

“Mund të kishte qenë vrasës, pedofil apo dhunues, ky me të cilin u takove”, thotë prindi i inatosur.

Por kjo video duhet të shpërndahet edhe më tepër, në menyrë që të mbrohen familjet tona nga keqbërësit potencial, e që fatkeqësisht gjenden edhe tek ne. Shihni videon për më tepër. /MESAZHI/