Unë do të agjëroj, po ti? (Video)

Ramazani po afron dhe tashmë kanë filluar edhe përgatitjet për këtë muaj të bekuar.

Një video inspiruese është realizuar ku personalitete të ndryshme pavarësisht angazhimeve bëjnë të ditur se do të agjërojnë.

Më poshtë mund ta shikoni video mesazhin:

SHPËRNDAJE