Tornadoja godet një plazh në Turqi, momenti filmohet në kamera

Një ditë e qetë në një plazh në Turqi, u ndërpre në mënyrë të vrazhdë jo nga një, por dy tornado gjigante që trazuan papritmas një qytet provincial në pjesën jugore të vendit.

Ndërsa shumica dërrmuese e banorëve dhe turistëve evakuuan nga plazhi i Salinas të dielën.

Disa fotografë të patrembur filmuan vorbullën masive duke depërtuar mbi sipërfaqen e detit Mesdhe.

Një 31 vjeçar u shtrua në spital pasi u dëmtua rënë në sy, ndërsa mjeti i tij u dëmtua rëndë. Gjithashtu, një kafene në plazhe u dëmtua nga mbeturinat të ngritura nga era e fortë.

Provinca e Antalias u godit nga një tornado e fuqishme në nëntor 2017, duke plagosur rreth 40 vetë.