Tërmeti i fortë në Korçë, lëkundjet ndjehen në disa qytete

Një tërmet i fuqishëm është shënuar në para pak minutave në Korçë, shkran tch.

Mësohet se lëkundjet kanë qenë të forta me magnitutë 5.2.

Lëkundjet u dëgjuan edhe në disa qytete të tjera si Tiranë, Elbasan, Gjirokastër. Gjithashtu lëkundjet u dëgjuan dhe në Greqi dhe Maqedoninë e Veriut.