Tani vie aplikacioni që ju gjen vend parkingu

Të pasurit një makinë është përparësi, por mund të jetë edhe makth nëse jetoni në një qytet të madh. Nëse mendoni se bllokimi në trafik është e keqha më e madhe, atëherë provoni të gjeni një vend parkimi. Për t’i bërë gjërat të lehta për shoferët, në treg ka aplikacione të zhvilluara që tregojnë vende të lira bosh rreth qytetit.

Me sensorë të vendosur në vende parkimi rreth qytetit, shoferët lehtë mund të gjejnë një vend të zbrazët, pa humbur kohë duke shkuar në qarqe në kërkim të një vendi për të parkuar.

Një gjë e tillë tashmë është duke u implementuar në shumë qytete në Turqi, por kjo mund të implementohet lehtësisht edhe në vende të tjera.

Aplikacioni është shumë premtues dhe zhvilluesit e tij janë të bindur se “Parxlab” mund të përshtatet në çdo qytet, qoftë i madh apo i vogël. /MESAZHI/

SHPËRNDAJE