Si t’i hiqni njollat e barit dhe kimikut nga rrobat tuaja

Është e mundur ta hiqni thuajse çdo lloj njolle nga rrobat nëse keni detergjent të mirë dhe një rrobalarëse.

Por çfarë nëse nuk i keni pajisjet e duhura të pastrimit, ose nuk keni mjaftueshëm kohë për t’u marrë me njollat në fjalë?

HEQJA E NJOLLAVE TË BARIT

Çdo prind e di se sa e vështirë është të hiqet bari nga xhinset. Por, për ta hequr njollën e barit nga xhinset tuaja, veproni kështu:

– Përzieni një litër ujë me një lugë gjelle amoniak ujor. Pastaj vetëm e lagni njollën me produktin e fituar, dhe e fërkoni me një leckë.

HEQJA E NJOLLAVE TË KIMIKUT

Një njollë e tharë e kimikut ndonjëherë nuk mund të largohet as në rrobalarëse, dhe ky është fakt i pamohueshëm. /Mesazhi/