Si ta zbuloni për 5 minuta nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals

Shpeshherë jemi në dyshime nëse iPhone-i që posedojmë mund të jetë fals.

Por, këto dyshime mund të shuhen me ndjekjen e hapave të mëposhtëm, transmeton lajmi.net.

Shkoni në

Më pas në

Pastaj kliko në

Kontrolloni numrin e serisë

Shtypni numrat dhe kontrolloni vërtetësin në këtë link: https://checkcoverage.apple.com

Nëse thotë se numrat janë jo-valid, atëherë iPhone i juaj është fals.

SHPËRNDAJE