Shtatzënës që i mbyti fëmijën një kamionetë, familja Gashi e falë familjen Haxholli

Kohë më parë në aksidentin e trafikut në Rrugen Haxhi Zeka në Prishtinë, i cili për pasoj lëndoi një person të gjinisë femërore e cila me atë rast pati humb edhe fëmijën e sajë të pa lindur pason ndërmjetësimi mes familjeve Gashi, familja e dëmtuar dhe familja Haxholli e cila e shkaktoi aksidentin, shkruan arbresh.info.

Kështu duke hasë në mirëkuptim mes familjes së zonjës së lënduar dhe familjes së shoferit i cili e aksidenton arrihet deri te pajtimi ku ndërmjetëson Hoxha i Xhamisë në Dardani të Prishtinës Remzi ef. Haziri me ndihmësit Ali Llapashtica dhe Xheladin Fazliu hoxhallarë në Marec përkatësisht në Hajvali arrijnë të mbyllin këtë ngatrrës mes familjesh.

Shembulli i mirëkuptimit mes familjeve Gashi dhe Haxholli le të jetë shembull i reflektimit si familjar edhe instituciopnal që duke shtuar syqeltesinë dhe përkushtimin të parandalohen problemet e ndryshme shoqërore dhe familjet të jetojnë në paqe pa ngatërresa cilat do qofshin ato.

Kurse familja Gashi falënderon gjithë ata individ brenda dhe jashtë vendit të cilët e ndihmuan për ta tejkaluar sfidën e rehabilitimit shëndetësor të familjares së tyre. Në këtë akt human të tejkalimit të ngatërresës dhe mbështetjes materiale për shërim të zonjës së lënduar kontribuoi edhe BIK.

SHPËRNDAJE